Auto bandenwissel Castricum

Voor een complete bandenwissel inclusief balanceren kunt u terecht bij VETOS de Lijnbaan

Al onze autobanden zijn scherp geprijsd! Tevens bieden wij de optie voor opslag van winterbanden en zomerbanden.

Wanneer het is tijd voor de bandenwissel?

Wij raden u aan om uw banden in maart/april en november te wisselen. Wij hanteren normaal gesproken 1 november tot en met 31 maart als het ‘winterbandenseizoen’.

Waarom de auto bandenwissel in Castricum?

Auto bandenwissel Castricum. In Nederland rijden verreweg de meeste automobilisten het hele jaar op zomerbanden. Echter is dit in de winter niet de juiste band. VETOS Merkspecialist de Lijnbaan Castricum beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies.

Winter bandenwissel Castricum

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseren wij, Autobedrijf de Lijnbaan winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. Kom langs in onze werkplaats in Castricum. Wij helpen u graag!

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raden wij, Autobedrijf de Lijnbaan Castricum zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg, met warmer weer, korter.
Wist u dat een zomerband minder slijt dan alle andere bandensoorten? Tevens zorgt het rubber dat u comfortabel kunt rijden. Bovendien maakt een zomerband aanzienlijk minder geluid dan een winterband.

Banden merken

Autobedrijf de Lijnbaan biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Castricum bent u bij de Lijnbaan op de juiste plek!

Autobedrijf de Lijnbaan is VETOS Merkspecialist in Toyota en verzorgt graag de auto bandenwissel voor uw auto in Castricum.

Maak nu een afspraak!

VETOS hart voor uw auto

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0251 - 654917 info@autobedrijfdelijnbaan.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0251 - 654917

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×