Over Ons

Autobedrijf de Lijnbaan

Autobedrijf de Lijnbaan is gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte Toyota’s en heeft een grote vaste klantenkring opgebouwd. Ons spreekwoordelijke service en kwaliteit is bij al onze klanten bekend en is niet alleen voorbehouden aan Toyota automobielen, want u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor de meest gangbare merken auto’s! Denk dan ook aan onze Toyota Aygo look a likes zoals de Peugeot 107 & 108 , Citroen C1 , look a like van de Toyota Verso S  is de Subaru Trezia  en de look a like van de Toyota Yaris is de Daihatsu Charade .

De werkplaats, onze gereedschappen en onze testapparatuur, zijn daartoe uitgerust.

Autobedrijf de Lijnbaan is een erkend APK-keuringsstation en u kunt bij ons ook uw schadetaxaties en schadereparaties laten uitvoeren. Daarnaast doen wij ook de onderhoud aan uw autoairco en kunnen wij ook uw auto laten verzekeren bij de BOVAG en tevens eventueel de financieringsregeling in orde laten maken. Een allround bedrijf dus, die op bijna al uw autowensen in kan gaan.

Ons deskundig en vakbekwaam team staat altijd klaar om u van betaalbare service te voorzien.

Historie

In 1989 startte het autobedrijf aan de Lijnbaan te Heemskerk. Hieraan heeft het autobedrijf haar naam dan ook te danken. Inmiddels is het bedrijf al weer geruime tijd gevestigd aan de Stetweg 66 te Castricum en heeft een goede naam opgebouwd in de wijde omgeving.

Onze diensten voor u:

• reparatie en verkoopadvisering van de meest gangbare automerken, maar in het bijzonder van TOYOTA
• altijd ruime occasions voorraad, dus ruime keus
• schadetaxatie en schadereparatie met gratis vervangend vervoer
• APK keuringen
• onderhoud van uw autoairco (stekerkenning)
• eventueel verzekering en financieringsregeling

 

BOVAG voorwaarden

Net zoals de andere VETOS leden zijn wij aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Voor u als klant een extra zekerheid.

In geval van een geschil, treedt de geschillencommissie van BOVAG op als mediator/bemiddelaar.
De BOVAG norm stelt daarnaast eisen aan het bedrijf, de bedrijfsvoering, de noodzakelijke kennis en apparatuur, alsmede milieuzaken.  Op een aantal punten heeft de VETOS haar eisen verder aangescherpt om onderscheidend te zijn en van nog meer waarde voor de klant te zijn.

Ons Team

Graag stellen wij onze medewerkers aan u voor.

Kwaliteit zonder de mensen die dit leveren bestaat immers niet!

Carl Weijsters : verkoop / receptie / werkplaats

Sven Staub      : monteur

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0251 - 654917 info@autobedrijfdelijnbaan.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0251 - 654917

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×